De ce să veniți la Ziua porților deschise?

Dacă vă gândiți să studiați la universitate, venirea la Ziua Porților Porților este una dintre cele mai bune decizii pe care le puteți lua. Veți putea descoperi informații cheie despre cursuri, veți explora campusurile noastre, veți întâlni studenți și personalul actual și veți avea o gustare a ceea ce are de oferit.

Fie că doriți doar să vă faceți o idee despre ceea ce veți studia, să vă asigurați că sunteți pe drumul cel bun sau pur și simplu să vă imaginați într-unul dintre spațiile noastre de învățare, iată de ce credem că ar trebui să participați la Ziua porților deschise:

Faceți cunoștință cu academicieni inspiratori

Cu o gamă largă de cursuri, inclusiv diplome de specialitate și duble, există o mulțime de opțiuni din care să alegeți. Veți avea ocazia să participați la discuții și să vorbiți unul la unu cu lectori și experți din industrie pentru a vă ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză.

Obțineți răspuns la toate întrebările dvs. într-un singur loc

Personalul nostru de servicii pentru studenți va fi la îndemână cu tot ce trebuie să știți despre asistență financiară și burse, cazare în campus, căi de intrare, servicii pentru persoanele cu dizabilități, opțiuni flexibile de studiu și multe altele.

Găsește-ți tribul

Există mai mult în viața universitară decât participarea la cursuri. Veți vedea că o mare parte a experienței studenților constă în explorarea intereselor dvs. și încercarea de lucruri noi. Plimbați-vă pe terenurile campusului nostru în ritmul dvs. sau lăsați unul dintre studenții noștri actuali să vă conducă într-un tur ghidat pentru a afla mai multe despre oportunitățile, evenimentele și activitățile grozave pentru a vă implica în campus.